as karsiam ir perlines dar naudoju.. "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message news:iuk0ra$r33$1@trimpas.omnitel.net... >A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :) > > "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message > news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net... >> cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip isivaizdavau.. >> ilgai ir ant ugnies.. >> >> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message >> news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net... >>> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus >>> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti. >>> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu >>> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. >>> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu >>> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai. >>> >>> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message >>> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti. >>>> >>>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek >>>> supratau saldyti? >>>> >>>> >>>> >>