A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :) "Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net... > cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip isivaizdavau.. > ilgai ir ant ugnies.. > > "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message > news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus >> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti. >> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu >> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. >> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu >> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai. >> >> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message >> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti. >>> >>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek >>> supratau saldyti? >>> >>> >>> >