Tema: Re: Pasaras
Autorius: @runAsUser <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt>
Data: 2011-07-01 11:34:50
A nu jo, sutinti, ne virejas as, tam reikalui pavaduotoja turiu :)

"Pi." <juobar@googlomailas.com> wrote in message news:iujug3$nm4$1@trimpas.omnitel.net...
> cia turbut sutinti-mirkyti gaunas.. troskinima kiek kitaip isivaizdavau.. 
> ilgai ir ant ugnies..
> 
> "@runAsUser" <arunasx_TIK NEREIKIA_@_takas_TAIP_PAT.lt> wrote in message 
> news:iujsu8$l3s$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu, pirma, zirniai geriau ne skaldyti is parduotuves, o is turgaus 
>> ukininko nupirkti, apvalus, nevalyti.
>> Zirniai turi buti ne jokie ne saldyti, supili i puoda, uzpili verdanciu 
>> vandeniu, ivynioji i kokius skudurus ir palieki, kol pasidaro minksti. 
>> Galima pasaldinti, is bedos cukrumi, geriau medaus imaisyti. Svarbu 
>> nepadaugint kiekio puode, nes isbrinksta gerokai.
>>
>> "Duda" <nera@mail.ru> wrote in message 
>> news:iujsap$k7v$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>>> Zirnius ir kviecius geriau ne virti, o istroskinti.
>>>
>>> smulkiau galima ta procesa aprasyti kaip, kiek laiko. Zirniai jau kiek
>>> supratau saldyti?
>>>
>>>
>>> 
>