o sita matete? :) cia tai geras, paskaitykite http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/brangiausi-lietuvos-grybai-kaina-gali-siekti-1000-litu.d?id=65661960 siaip tai skonio reikalas, bet mano senoliai visada sake, kad baravykus marinuoti gali tik nieko apie tai nenutuokiantys zmones, nes jie vertingesni (maistingumo prasme) tik dziovinti. Skonio prasme taip pat marinuoti jie tampa kaip ir visi kiti eiliniai grybai, praktiskai neskirsi valgydamas kur koks, o dziovinti galima tik baravykus, nes kiti arba juoduoja, praranda skoni, kiti pusta. "klinga" <ner@pasto.lt> wrote in message news:lthq54$p79$1@trimpas.omnitel.net... > Na tai tada grybavimas, kaip procesas netenka prasmes. Kaip tada > pavadinti...gal pasivaiksciojimas su grybu apziura? :) > > 2014.08.26 12:18, Jonas rašė: >> eit toliau :) >> >> "klinga" <ner@pasto.lt> wrote in message >> news:lthhqk$f19$1@trimpas.omnitel.net... >>> O tai jei neturi fake buko? ka tada daryt? >