Tema: Re: misko gerybes
Autorius: Exx
Data: 2014-08-27 13:07:27
o sita matete? :) cia tai geras, paskaitykite

http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/brangiausi-lietuvos-grybai-kaina-gali-siekti-1000-litu.d?id=65661960

siaip tai skonio reikalas, bet mano senoliai visada sake, kad baravykus 
marinuoti gali tik nieko apie tai nenutuokiantys zmones, nes jie vertingesni 
(maistingumo prasme) tik dziovinti. Skonio prasme taip pat marinuoti jie 
tampa kaip ir visi kiti eiliniai grybai, praktiskai neskirsi valgydamas kur 
koks, o dziovinti galima tik baravykus, nes kiti arba juoduoja, praranda 
skoni, kiti pusta.

"klinga" <ner@pasto.lt> wrote in message 
news:lthq54$p79$1@trimpas.omnitel.net...
> Na tai tada grybavimas, kaip procesas netenka prasmes. Kaip tada 
> pavadinti...gal pasivaiksciojimas su grybu apziura? :)
>
> 2014.08.26 12:18, Jonas rašė:
>> eit toliau :)
>>
>> "klinga" <ner@pasto.lt> wrote in message
>> news:lthhqk$f19$1@trimpas.omnitel.net...
>>> O tai jei neturi fake buko? ka tada daryt?
>