O jei dar nuo vaikystės džiovintą grybą toleruoju tik nuotraukoj? Įdėk bent mažiausią gabalėlį sriubos katilan ir aš jos nebevalgysiu - man jie tragiškai dvokia. Net kūčių stalui man visada atskirai duodavo barščių be džiovintų grybų ir taipogi iškepdavo pyragėlių be jų. O šviežius paruoštus ar konservuotus su malonumu valgau visus. 2014.08.27 13:07, Exx rašė: > o sita matete? :) cia tai geras, paskaitykite > > http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/brangiausi-lietuvos-grybai-kaina-gali-siekti-1000-litu.d?id=65661960 > > siaip tai skonio reikalas, bet mano senoliai visada sake, kad baravykus > marinuoti gali tik nieko apie tai nenutuokiantys zmones, nes jie vertingesni > (maistingumo prasme) tik dziovinti. Skonio prasme taip pat marinuoti jie > tampa kaip ir visi kiti eiliniai grybai, praktiskai neskirsi valgydamas kur > koks, o dziovinti galima tik baravykus, nes kiti arba juoduoja, praranda > skoni, kiti pusta. > > "klinga" <ner@pasto.lt> wrote in message > news:lthq54$p79$1@trimpas.omnitel.net... >> Na tai tada grybavimas, kaip procesas netenka prasmes. Kaip tada >> pavadinti...gal pasivaiksciojimas su grybu apziura? :) >> >> 2014.08.26 12:18, Jonas rašė: >>> eit toliau :) >>> >>> "klinga" <ner@pasto.lt> wrote in message >>> news:lthhqk$f19$1@trimpas.omnitel.net... >>>> O tai jei neturi fake buko? ka tada daryt? >> > >