aha, as irgi tikriausia tuos pacius per nukainavimus pasiemiau, su uzspaudziaumu dangteliu "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message news:glmhvp$l84$1@trimpas.omnitel.net... > yra vaistinese analizu indeliai su uzhsukamais kamshteliais ir vietomis kur > uzhrashyti pavadinima. > yra ivairiu dydzhiu ir kainuoja pigiai labai. keletas pazhystamu naudoja, ti > labai praktishkas variantas. > asmenishkai laikau stikliniuose indeliuose pirktuose per nukainavimus, tai > vienetas apie 1 lt kainavo. > kadangi prieskoniu yra viena didele spintele ir plius ackira spintele > saldiem prieskoniams, tai nori nenori viskas i tuos buteliukus netelpa. > tai darau paprastai labai, viena puse spinteles skiriama pipiram ir ashtriem > prieskoniams, vidury, visokie sekliniai ir grudiniai prieskoniai, o kitam > shone yra visokios zholes, zholeles. na ir dar lentynele maltiem > prieskoniam. viskas ivairiose pakuotese. > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:glmf83$g4t$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Kur laikote priesokonius? Turite kokius tai specialius indelius, naudojate >> Santa Marijos? >> Kazkaip nerandu tinkamu indeliu prieskoniams (pvz.kad butu galima uzrasyti >> pavadinima, kuri snenusitrintu ir gerai matytusi), tai viskas sukrauta >> maisheliuose, kas labai labai sux..:( >> parekomenduokite ka nors... > >