o kam tas numirelis ar pavadinimas, ar tiek daug nenaudojamu prieskoniu reikia kaupt kad pagal vaizda, kvapa neatskirtum? ot kulinaraible :) "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:gln26i$kol$1@trimpas.omnitel.net... > ciotkai atrodo. > galima ant dangteliu isdegint numeri, ir butu lengviau greiciau paimti > kuria reikia > orentuojantis ne tik pagal zoleliu spalva isvaizda, indelio vieta, bet > plius ir pagal numeri. > > "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message > news:glml6d$reo$1@trimpas.omnitel.net... >> Didesnius kiekius tai tokiuose mazdaug indeliuose - >> http://soften.ktu.lt/~s665731/arbatos.jpg (tiesa cia sitam pav. arbatas >> sudejau). Tik kad nelabai kokybiski su laiku jie pasidare ;/ Matyt >> gamintojas pasikeite koks ar pan. >> >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:glmf83$g4t$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Kur laikote priesokonius? Turite kokius tai specialius indelius, >>> naudojate >>> Santa Marijos? >>> Kazkaip nerandu tinkamu indeliu prieskoniams (pvz.kad butu galima >>> uzrasyti >>> pavadinima, kuri snenusitrintu ir gerai matytusi), tai viskas sukrauta >>> maisheliuose, kas labai labai sux..:( >>> parekomenduokite ka nors... >>>