na pas mane tipo su tokiu keramikiniais dangteliais ivairiu spalvu, ir tokiu metaliniu/vieliniu "klipsu", kuris trukdo buteliukams "susishtabeliuoti" vienas prie kito normaliai. "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:glmj57$nia$1@trimpas.omnitel.net... > aha, as irgi tikriausia tuos pacius per nukainavimus pasiemiau, su > uzspaudziaumu dangteliu > > "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message > news:glmhvp$l84$1@trimpas.omnitel.net... >> yra vaistinese analizu indeliai su uzhsukamais kamshteliais ir vietomis >> kur >> uzhrashyti pavadinima. >> yra ivairiu dydzhiu ir kainuoja pigiai labai. keletas pazhystamu naudoja, >> ti >> labai praktishkas variantas. >> asmenishkai laikau stikliniuose indeliuose pirktuose per nukainavimus, >> tai >> vienetas apie 1 lt kainavo. >> kadangi prieskoniu yra viena didele spintele ir plius ackira spintele >> saldiem prieskoniams, tai nori nenori viskas i tuos buteliukus netelpa. >> tai darau paprastai labai, viena puse spinteles skiriama pipiram ir >> ashtriem >> prieskoniams, vidury, visokie sekliniai ir grudiniai prieskoniai, o kitam >> shone yra visokios zholes, zholeles. na ir dar lentynele maltiem >> prieskoniam. viskas ivairiose pakuotese. >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:glmf83$g4t$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Kur laikote priesokonius? Turite kokius tai specialius indelius, >>> naudojate >>> Santa Marijos? >>> Kazkaip nerandu tinkamu indeliu prieskoniams (pvz.kad butu galima >>> uzrasyti >>> pavadinima, kuri snenusitrintu ir gerai matytusi), tai viskas sukrauta >>> maisheliuose, kas labai labai sux..:( >>> parekomenduokite ka nors... >> >>