butent:) "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message news:glmk5r$pj2$1@trimpas.omnitel.net... > na pas mane tipo su tokiu keramikiniais dangteliais ivairiu spalvu, ir tokiu > metaliniu/vieliniu "klipsu", kuris trukdo buteliukams "susishtabeliuoti" > vienas prie kito normaliai. > > "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message > news:glmj57$nia$1@trimpas.omnitel.net... >> aha, as irgi tikriausia tuos pacius per nukainavimus pasiemiau, su >> uzspaudziaumu dangteliu >> >> "CinCas" <pssst_trinti_@xxx.lt> wrote in message >> news:glmhvp$l84$1@trimpas.omnitel.net... >>> yra vaistinese analizu indeliai su uzhsukamais kamshteliais ir vietomis >>> kur >>> uzhrashyti pavadinima. >>> yra ivairiu dydzhiu ir kainuoja pigiai labai. keletas pazhystamu naudoja, >>> ti >>> labai praktishkas variantas. >>> asmenishkai laikau stikliniuose indeliuose pirktuose per nukainavimus, >>> tai >>> vienetas apie 1 lt kainavo. >>> kadangi prieskoniu yra viena didele spintele ir plius ackira spintele >>> saldiem prieskoniams, tai nori nenori viskas i tuos buteliukus netelpa. >>> tai darau paprastai labai, viena puse spinteles skiriama pipiram ir >>> ashtriem >>> prieskoniams, vidury, visokie sekliniai ir grudiniai prieskoniai, o kitam >>> shone yra visokios zholes, zholeles. na ir dar lentynele maltiem >>> prieskoniam. viskas ivairiose pakuotese. >>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>> news:glmf83$g4t$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Kur laikote priesokonius? Turite kokius tai specialius indelius, >>>> naudojate >>>> Santa Marijos? >>>> Kazkaip nerandu tinkamu indeliu prieskoniams (pvz.kad butu galima >>>> uzrasyti >>>> pavadinima, kuri snenusitrintu ir gerai matytusi), tai viskas sukrauta >>>> maisheliuose, kas labai labai sux..:( >>>> parekomenduokite ka nors... >>> >>> > >