Taigi, sakau, pasidalinsiu ale "receptu", jei taip galima pavadinti :) Sumuštiniui būtinai reikia naminių pomidorų, nes jie yra pagrindinis akcentas. Ypatingai tinka, bent jau man, prie alaus ;) Dar svarbu pats procesas, t.y. on-line gaminiesi ir valgai :) Batoną užtepam sviestu, supjaustom pomidorą storomis riekėmis (~1 cm) ir dedam ant batono. Pabarstom druska, grūstais juodais pipirais. Ant viršaus pabarstome smulkiai supjaustytų svogūnų ir galiausiai ant viršaus smulkiai pjaustytų lašinių. Pjaustom su peiliu ant lentutės pageidaujamais kąsneliais ir skanaus! :) Beje, pomidorai gerai dera atvėsinti, ypač karštą vasaros dieną. Dar kaip variacija vietoj lašinių tinka mėgstamos plonos rūkytos dešros riekelė. Mindaugas