Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, kad butu minksta (na kokio kumpio nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. Sumaliau. Pakepinau nedideli svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, suformavau kotletukus ir ikisau valandelei i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). Tada kotletukus ant groteliu o bulkutes (is makimos, labai jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus kepiau iki medium rare (man taip patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, baigiant kepti uzmeciau po gabaleli cheddar surio kad apsilydytu. Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo svogunelis, agurkinis majonezas (is Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis labai skanus), pomidorciko griezinelis, marinuotas agurkelis, pekino kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje keptuveje, kaip steikus - gavosi ne ka prasciau. Aciu uz demesi.