nu manau galima paciam pasigaminti :)) "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9C71A83FB4E0vytistbslt@194.176.32.141... > Nu jo, o yra pasirinkimas? 10 x 1.50 lt... :( > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in > news:h6tved$ksl$1@trimpas.omnitel.net: > >> agurkini majoneza pirkai tais mazais maiseliais ? >> >> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >> news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141... >>> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao >>> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. >>> Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, >>> kad butu minksta (na kokio kumpio >>> nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. >>> Sumaliau. Pakepinau nedideli >>> svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, >>> suformavau kotletukus ir ikisau valandelei >>> i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). Tada >>> kotletukus ant groteliu o bulkutes (is >>> makimos, labai jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus >>> kepiau iki medium rare (man taip >>> patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, baigiant kepti >>> uzmeciau po gabaleli cheddar surio >>> kad apsilydytu. Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo >>> svogunelis, agurkinis majonezas (is >>> Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis labai skanus), pomidorciko >>> griezinelis, marinuotas agurkelis, >>> pekino kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje >>> keptuveje, kaip steikus - gavosi ne >>> ka prasciau. Aciu uz demesi. >> >> >> >