Tema: Re: Mesainiai aka ham/cheeseburgeriai
Autorius: Night
Data: 2009-08-25 14:13:34
Kaip issireiske mano megstamas gamintojas (gal kai kuriu cia ir nemegstamas) Giedrius V, jei 
jautiena gera, tai jai pakanka druskos ir pipiru, o jei "so so", tai pradedama ja visokiais budais "gerinti". 
As su juo sutinku. Man patinka "naturalus" jautienos skonis.

"Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in
news:h70ee5$fhr$1@trimpas.omnitel.net: 

> A? pagal ta pati Oliverio recepta darydama dar ir garstyciu gera
> valgomaji ?auk?ta i mesa imai?au ir ?iupsni kalendru seklu su kumino
> seklom sutrinu ir imai?au - labai gardus mesainiai buna.
> 
> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
> news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141...
>> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao 
>> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu.
>> Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau,
>> kad butu minksta (na kokio kumpio
>> nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. 
>> Sumaliau. Pakepinau nedideli
>> svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau,
>> suformavau kotletukus ir ikisau valandelei
>> i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). 
> 
> 
>