Kaip issireiske mano megstamas gamintojas (gal kai kuriu cia ir nemegstamas) Giedrius V, jei jautiena gera, tai jai pakanka druskos ir pipiru, o jei "so so", tai pradedama ja visokiais budais "gerinti". As su juo sutinku. Man patinka "naturalus" jautienos skonis. "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in news:h70ee5$fhr$1@trimpas.omnitel.net: > A? pagal ta pati Oliverio recepta darydama dar ir garstyciu gera > valgomaji ?auk?ta i mesa imai?au ir ?iupsni kalendru seklu su kumino > seklom sutrinu ir imai?au - labai gardus mesainiai buna. > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141... >> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao >> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. >> Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, >> kad butu minksta (na kokio kumpio >> nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. >> Sumaliau. Pakepinau nedideli >> svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, >> suformavau kotletukus ir ikisau valandelei >> i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). > > >