"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9C72878D8ED9vytistbslt@194.176.32.141... > Gal ne apie tas bulkas kalbam? Ka as vartojau tai buvo "Mantingos" > produkcija. Man visi ju gaminiai > patinka. dafiga anie marmalina priedu ivairiausiu. yra geru skaniu produktu ir pas konkurentus > > "optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in > news:h6utb1$uuf$1@trimpas.omnitel.net: > >> O man nepatiko toks maksimines bulkos :) >> tai teko kaip paprastus kotletus valgyt. Bet pagal oliverio knyga >> labai skaniai gavosi. >> >> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >> news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141... >>> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao >>> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. Mesyte paemiau is savo >>> mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, kad butu minksta (na >>> kokio kumpio nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, >>> bet nedidukas. Sumaliau. Pakepinau nedideli svoguneli. Mesyte su >>> suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, suformavau kotletukus ir >>> ikisau valandelei i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo >>> rasoma). Tada kotletukus ant groteliu o bulkutes (is makimos, labai >>> jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus kepiau iki medium >>> rare (man taip patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, >>> baigiant kepti uzmeciau po gabaleli cheddar surio kad apsilydytu. >>> Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo svogunelis, >>> agurkinis majonezas (is Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis >>> labai skanus), pomidorciko griezinelis, marinuotas agurkelis, pekino >>> kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje >>> keptuveje, kaip steikus - gavosi ne ka prasciau. Aciu uz demesi. >> Attachment decoded: text-plain-1 >> >