Nu jo, o yra pasirinkimas? 10 x 1.50 lt... :( "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in news:h6tved$ksl$1@trimpas.omnitel.net: > agurkini majoneza pirkai tais mazais maiseliais ? > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141... >> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao >> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. >> Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, >> kad butu minksta (na kokio kumpio >> nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. >> Sumaliau. Pakepinau nedideli >> svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, >> suformavau kotletukus ir ikisau valandelei >> i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). Tada >> kotletukus ant groteliu o bulkutes (is >> makimos, labai jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus >> kepiau iki medium rare (man taip >> patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, baigiant kepti >> uzmeciau po gabaleli cheddar surio >> kad apsilydytu. Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo >> svogunelis, agurkinis majonezas (is >> Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis labai skanus), pomidorciko >> griezinelis, marinuotas agurkelis, >> pekino kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje >> keptuveje, kaip steikus - gavosi ne >> ka prasciau. Aciu uz demesi. > > >