Tema: Re: Mesainiai aka ham/cheeseburgeriai
Autorius: Night
Data: 2009-08-24 16:32:22
Nu jo, o yra pasirinkimas? 10 x 1.50 lt... :(

"Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in
news:h6tved$ksl$1@trimpas.omnitel.net: 

> agurkini majoneza pirkai tais mazais maiseliais ?
> 
> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
> news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141...
>> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao 
>> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu.
>> Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau,
>> kad butu minksta (na kokio kumpio
>> nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. 
>> Sumaliau. Pakepinau nedideli
>> svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau,
>> suformavau kotletukus ir ikisau valandelei
>> i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). Tada
>> kotletukus ant groteliu o bulkutes (is
>> makimos, labai jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus
>> kepiau iki medium rare (man taip
>> patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, baigiant kepti
>> uzmeciau po gabaleli cheddar surio
>> kad apsilydytu. Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo 
>> svogunelis, agurkinis majonezas (is
>> Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis labai skanus), pomidorciko 
>> griezinelis, marinuotas agurkelis,
>> pekino kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje 
>> keptuveje, kaip steikus - gavosi ne
>> ka prasciau. Aciu uz demesi. 
> 
> 
>