O man nepatiko toks maksimines bulkos :) tai teko kaip paprastus kotletus valgyt. Bet pagal oliverio knyga labai skaniai gavosi. "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141... > Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. > Mesyte paemiau is savo mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, kad butu minksta (na kokio kumpio > nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, bet nedidukas. Sumaliau. Pakepinau nedideli > svoguneli. Mesyte su suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, suformavau kotletukus ir ikisau valandelei > i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo rasoma). Tada kotletukus ant groteliu o bulkutes (is > makimos, labai jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus kepiau iki medium rare (man taip > patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, baigiant kepti uzmeciau po gabaleli cheddar surio > kad apsilydytu. Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo svogunelis, agurkinis majonezas (is > Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis labai skanus), pomidorciko griezinelis, marinuotas agurkelis, > pekino kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje keptuveje, kaip steikus - gavosi ne > ka prasciau. Aciu uz demesi.