Gal ne apie tas bulkas kalbam? Ka as vartojau tai buvo "Mantingos" produkcija. Man visi ju gaminiai patinka. "optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in news:h6utb1$uuf$1@trimpas.omnitel.net: > O man nepatiko toks maksimines bulkos :) > tai teko kaip paprastus kotletus valgyt. Bet pagal oliverio knyga > labai skaniai gavosi. > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9C7197177CF70vytistbslt@194.176.32.141... >> Va, teko savaitgali toki dalyka pasigaminti, pridejau prie sao >> megstamiausiu - pasidalinsiu receptu. Mesyte paemiau is savo >> mesininko, jautienos krutinele, na prasiau, kad butu minksta (na >> kokio kumpio nesinorejo) ir riebesne - tai buvo gabalelis lasinio, >> bet nedidukas. Sumaliau. Pakepinau nedideli svoguneli. Mesyte su >> suvoguneliu ir druska+pipirais sumaisiau, suformavau kotletukus ir >> ikisau valandelei i saldytuva (nezinau, taip oliverio knygoje buvo >> rasoma). Tada kotletukus ant groteliu o bulkutes (is makimos, labai >> jegines, su sezamo seklomis) i tosteri. Kotletukus kepiau iki medium >> rare (man taip patinka) - mazdaug po 2-3 minutes kiekviena puse, >> baigiant kepti uzmeciau po gabaleli cheddar surio kad apsilydytu. >> Toliau jau fantazijos reikalas. Mano atveju buvo svogunelis, >> agurkinis majonezas (is Hesburger pirkau keleta maiseliu, man jis >> labai skanus), pomidorciko griezinelis, marinuotas agurkelis, pekino >> kopustas. Sekancia diena kotletukus likusius kepiau spizineje >> keptuveje, kaip steikus - gavosi ne ka prasciau. Aciu uz demesi. > Attachment decoded: text-plain-1 >