jeigu jau lasiniai tai kam tas sviestas ir as tuos lasinius po pomidoru deciau, o dar skaniau vietoj lasiniu paskrudinto bekono riekele "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:h6te20$pq5$1@trimpas.omnitel.net... > Taigi, sakau, pasidalinsiu ale "receptu", jei taip galima pavadinti :) > > Sumuštiniui būtinai reikia naminių pomidorų, nes jie yra pagrindinis > akcentas. > > Ypatingai tinka, bent jau man, prie alaus ;) > Dar svarbu pats procesas, t.y. on-line gaminiesi ir valgai :) > > Batoną užtepam sviestu, supjaustom pomidorą storomis riekėmis (~1 cm) ir > dedam ant batono. Pabarstom druska, grūstais juodais pipirais. Ant viršaus > pabarstome smulkiai supjaustytų svogūnų ir galiausiai ant viršaus smulkiai > pjaustytų lašinių. Pjaustom su peiliu ant lentutės pageidaujamais kąsneliais > ir skanaus! :) > > Beje, pomidorai gerai dera atvėsinti, ypač karštą vasaros dieną. > Dar kaip variacija vietoj lašinių tinka mėgstamos plonos rūkytos dešros > riekelė. > > > Mindaugas >