ta ir reikejo irodyti :))) Faktas, bet ir mes "po prikolu" vistiek dedames ruda :) "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:h8d29l$7vv$1@trimpas.omnitel.net... > Originaliam recepte rudasis (bo brazilijoj rudojo ant kiekvieno kampo yra, > ir jis ten pigesnis nei baltasis), > bet skonis man nesiskira. > Skiriasi tik isvaizda - su ruduoju cukrum kokteilis atrodo zenkliai > graziau, ir laimas > geriau susitrina (rudojo kruopeles yra stambesnes :) > > zodziu svarbu TIK skonis - tinka ir baltas, jei reikia > isvaizdos, kad butu "krootai" ir panasiai - tada verta ir rudojo isigyti > :) > >>o baltas cukrus kodel netinka? ;) Ar cia nebus kaip su alum, ta prasme kai >>nematai, tai ir neskiri? > >>> cukrus pageidautina rudasis > >>> | imi puse laimo, supjaustai smulkiai, sudedi i viskio stikline ant >>> virsaus >>> | cukraus ir sutrini kad issikirtu laimo sultys. > >