"0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message news:ha7aa5$9bu$1@trimpas.omnitel.net... > pas mane tai burbuliavo gal 4 menesius, tiesa, buvau dar cukraus veliau > idejes siek tiek. Jokiu mieliu nereikejo ir neturetu reikt. As neskiedziau > sulciu, ir nezinau, kam ta daryt? Nereikia girtis tuom,kad kazko nezinai!O kad kita roza zinotum,tai pasakysiu kodel visas be isimties lietuviskas sultis _p r i v a l o m a_ skiesti,gaminant vyna - musu vaisiai nesubrandina tiek saldumo,kad jo uztektu teisingam vyno fermentavimui ir netgi atvirksciai - musu vaisiai yra per rugstus,todel sultis ir reikia skiesti ir saldinti.Priesngu atveju yra didele tikimybe pasigamint acta.O konkreciai obuoliu sultis,gali tekt skiesti net santykiu 50:50,priklausomai nuo sulciu rugstumo.