Tema: Re: Abaliu vyns
Autorius: ShowmanaZ
Data: 2009-10-03 21:27:18
povilai, būk žmogus bent tu, porą sakinių, receptūrą ir eigą boleje-meneje 
trumpai

-- 
Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:ha84te$vda$1@trimpas.omnitel.net...
>
> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message 
> news:ha7aa5$9bu$1@trimpas.omnitel.net...
>> pas mane tai burbuliavo gal 4 menesius, tiesa, buvau dar cukraus veliau 
>> idejes siek tiek. Jokiu mieliu nereikejo ir neturetu reikt. As 
>> neskiedziau sulciu, ir nezinau, kam ta daryt?
>
> Nereikia girtis tuom,kad kazko nezinai!O kad kita roza zinotum,tai 
> pasakysiu kodel visas be isimties lietuviskas sultis _p r i v a l o m a_ 
> skiesti,gaminant vyna - musu vaisiai nesubrandina tiek saldumo,kad jo 
> uztektu teisingam vyno fermentavimui ir netgi atvirksciai - musu vaisiai 
> yra per rugstus,todel sultis ir reikia skiesti ir saldinti.Priesngu atveju 
> yra didele tikimybe pasigamint acta.O konkreciai obuoliu sultis,gali tekt 
> skiesti net santykiu 50:50,priklausomai nuo sulciu rugstumo.
>
>
>