sitas patiekalas yra geris, nusiziurejau ji is tokio lenko Maklowicz..... Dar didelis pliusas yra tas kad gaidys gali buti pagyvenes, o vynas naudojamas pats paprasciausias, pageidautina kad butu gan rugstus. t. > > Taigi idealus pagrindas prancuzu kaimieciu valgiui coq au vin (gaidys > vyne). > > As darau toki sulietuvinta varianta. Paimu truputi rukyto lasinuko, > pakepinu keptuvej, kad tauku butu. Tada lasinukus isimu, dedu gabalais > supjaustyta vista, pasudau, papipirinu ir apkepinu. Mesa isimu. Vel i ta > pacia keptuve su riebalais dedu pjaustytu svogunu ir morku. Darzovems > apkepus dar kokia skiltele ar dvi cesnako. Tada verciu i darzoves vistiena > ir apkepintus lasinukus, supjaustytu pievagrybiu, pilu buteli ar tetrapaka > sauso raudono vyno ir troskinu ant mazos ugnies. Dar privalomi > prieskoniai - lauro lapas ir ciobreliai. Tavo gaidi gali tekti troskinti > ilgai, jei skystis nugaruoja galima skiesti sultiniu. Bet patiekiant > valgyti padazas turi but gerokai nugaraves, sutirstejes, blizgantis, > beveik juodas :) Estetinis vazdas nekoks, bet skonis dieviskas.