Tema: Re: dėkui už patarimus dėl basturma
Autorius: pragäras
Data: 2009-10-17 17:27:51
tai kad iš aprašymo sprendžiant, tai ten nelabai basturma išėjo :) armenė, iš kurios pirkdavau šį produktą, iki mėnesio ją vytindavo. bet tai ne bato padas buvo, o tokia sodri mėsytė. nu bet gal ir tavo produktas zakuskei prie alaus gerai :)

"ShowmanaZ" <a@aa.aaa> wrote in message news:hbagdm$92i$1@trimpas.omnitel.net...
> Basturma gavos puikutėlis :) Susivytino net geriau, nei tikėjaus, įpjaut 
> neįmanoma, išpjova paliko plonyyytė-plonyčiukė. Bet jau žinau, ką darysiu 
> kitaip, kai gaminsiu kitą kartą, juodųjų pipirų gal kiek per daug, išpjovą 
> storesnę rinksiuos. O va vytinimui galiu patart gerą vietelę. Aš pasidariau 
> nedidelę spintutę, viename šone durelės, kitame šone sienelės nėra, ir tą 
> puse, kur nėra sienelės kabini ties ventiliacijos anga. Nuolatinė oro 
> cirkuliacija sudžiovino mano mėsytę per gryn porą dienų ar net mažiau. 
> Rekomenduoju :)
> 
> -- 
> Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
>