ShowmanaZ wrote: > Basturma gavos puikutėlis :) Susivytino net geriau, nei tikėjaus, įpjaut > neįmanoma, išpjova paliko plonyyytė-plonyčiukė. Bet jau žinau, ką > darysiu kitaip, kai gaminsiu kitą kartą, juodųjų pipirų gal kiek per > daug, išpjovą storesnę rinksiuos. O va vytinimui galiu patart gerą > vietelę. Aš pasidariau nedidelę spintutę, viename šone durelės, kitame > šone sienelės nėra, ir tą puse, kur nėra sienelės kabini ties > ventiliacijos anga. Nuolatinė oro cirkuliacija sudžiovino mano mėsytę > per gryn porą dienų ar net mažiau. Rekomenduoju :) > OK, kadangi niekur postuose už paskutinius 2 mėn nerandu ieškodamas "basturmą" tai receptą prašom studijon. Džiovint rasiu kur, kaip daryt porinkit. Žinau, kad internete rasiu receptų, bet šiuo atveju domina pirmą kartą dariusio patarimai į ką reikėtų atkreipt dėmesį...