tai Oliveris sausainiu skardinej ruke, kam tiek moket? "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message news:hccp0i$cvi$1@trimpas.omnitel.net... > Taip, žuklės parduotuvėje. Šita Behr firmos ir pirklau Žūklės > fanatikuose prie banginio ~150 lt (bet čia su permokėjimu). > > Termometras ten per "alsavimo" skylę sukištas :) ne iš komplekto ir > neimontuotas :) > > M. > >> Bet kurioje zvejybos reikmenu parduotuveje yra pirkt panasiu rukyklu ir >> kainuoja jos 80-120 lt ,priklausomai nuo dydzio.Vienintelis priedas,kurio >> negausi,tai tas termometras,kuris pritvirintas prie dangcio rankeneles. >> >> "Bersek" <modestas@ford-sierra.lt_nospam> parašė naujienų >> news:hccmcf$9m9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Jei nepaslaptis, ta rukykla kur isigijai? >>> >>> "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message >>> news:hccilh$58k$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Pasigirsiu :) brandinau brandinau mintį ir pagaliau realizavau :) >>>> 1 kg karšto rūkymo vaivorikštinio upėtakio filė už 12,99 >>>> >>>> Rūkykla ant dujinės, gartraukis ant max išėmus filtrą (rezultate dūmų >>>> kambarį nulis, tik kalonus rūkytos žuvies kvapas), 20 min ir gatava. >>>> >>>> Kelios iliustracijos: >>>> >>> >>> >>> > >