Na, pirkta ji buvo prieš porą metų, aišku už blėkos gabalą 150 lt daugoka, bet tai buvo variantas "prireikė rūkyklos pakeliui į žūklę" :) Taip, žuvies nusausinimas labai svarbu, dar aš pastebėjau kad ta skylutė labai daug reiškia ar atidaryta ar uždaryta. Matavau temperatūrą, ir kai palieki atidarytą nusistovi ~ 100 laipsnių viduje, o jei uždarius ir momentaliai pamatavus gaunasi visi 140. Be to per ją išeina garas. Man geriausiai gaunasi (tinkamas žuvies drėgnumas/sausumas) su tokiais intervalais: Rūkoma ~20 min. pirmas 7 min min. uždaryta, per tą laiką išdega pjuvenos ir tada atidarau iki galo, kar išeidinėtų garas. Žuvis dūmo skonio jau būna pasisėmusi. > P.S."Zukles fanatikai" gal per daug klientu turi,kad vis dar laiko tokias > aukstas kainas? Gyvenu salia ju ir matau,kad pardavejai istsai lauke > ruko.Taigi ,galima daryti prielaida,kad klientu nera per gausiai,tai tada > visai nesuprantama kaina,kurai autorius sumokejo uz rukykla pas juos! >