berods standartinis matavimas yra 200 ml; didziausia beda man buvo su Ricotta suriu, nes parasyta "1 indelis", o indeliu buvo 200 ir 250 talpos, bet emiau 250 ir lyg ok gavos ;] "vytjon" <ne@nurodytas.lt> wrote in message news:hd4id0$gpq$1@trimpas.omnitel.net... > Zyza wrote: >> Na ka, penktadienio vakare su draugais isbandem >> http://vindase.livejournal.com/22633.html receptuka. > > ĖĘČŠĮŠĮĖĘ nesikeikiant. "60 gramų išlydyto ir ataušinto sviesto, 1/4 > puodelio cukraus, 2 šaukštelius kepimo miltelių, ...". Dėl sviesto > viskas aišku (na bent jau įmanoma pasverti po išlydymo), su kepimo > milteliais irgi pusė bėdos, bet va kokio dydžio yra tas "puodelis"? Mano > spintelėje - nuo 50 ml iki 300 ml. Kurį imti? :E