:) yra kondensofke "Sodzius" norfoj, 10000% pasiteisina. nesumaisyti su sutirstintu pienu, tas netinka. taigi receptuX: 1-2 bankes "sodziaus" kondensofkes 4 pakeliai sviesto, jokiu TRM nevartoti ~4-6 pakeliai Gaidelio ar pan sausainiu, tinka tik teslainiai, netinka tie trapus latviski sausainiai. Siaip geriausia vartoti sausainiu su kuo maziau kvapu ir priedu - gaunasi labiau tarybinis skonis 2-3 saukstai kakavos galbut papildomo cukraus, girdejau receptu su riesutais, svarainiais ir kitu biesu, bet man nelabai... eiga: 1. sulauzom sausainius 2. jamam pati didziausia puoda, koki turim, tirpinam ant vidutines ugnies sviesta ir maishom su kakava, kakavos patarciau det iki pirmo aitrumo pojucio 3. kai mase daug maz vienalyte pasidaro sudedam supilam kondensofke, ismaishom, kol vel pasidaro vienalyte mase, pridedam kakavos jei truksta kartumo, be to dabar laikas papildomam cukrui, jei megstate saldziai (nerekomenduoju, nes sausainiai prides papildomo saldumo!). kondensofkes kiekis pagal skoni - man pvz kai tinginys pasidaro per daug pieniskas sokoladas tai neskanu. 4. vel viska ismaishom i vienalyte mase 5. nukeliam nuo ugnies, suberiam sausanius ir viska kelis kart permaishom, kol visi sausainiai apsiteps - pageidautina nemaishyti ilgai, nes sausainiai istish ir prades luzhinet, bet beda mazha 6. dedam i bilekokia pasirinkta ausinimo forma: celofanas, kepimo popierius, taip pat labai pasiteisina kepimo forma su nuimamais sonais, taip pat vidiniai sausainiu popieriai, jei tam taip pat tinka 7. paliekam atausti ant stalo (balkone), o kai atausta pakankamai - i saldytuva. 8. realiai po valandos-dvieju jau buna vartotinas, jei yra kantrybes - skaniausias po keliu valandu ar kita diena. "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:hd77ro$aqn$1@trimpas.omnitel.net... mes tai zinojom ishbandyta texnologyje kuri remesi senobine tarybine kondencoffke. bet kai jau niolika metu nebebandem tai ir nzn ar begalima konorstokio gaut sheis moderneis laikais ;) "Bersek" <modestas@ford-sierra.lt_nospam> wrote in message news:hd77m0$akk$1@trimpas.omnitel.net... > pasidalinkit savo gaminamais variantais ;) > taip pat ieskau recepto kaip pasigaminti ne sokoladini (tamsu), o > sviesu tingini ( > vienoj vieso maitinimo istaigoj tego tokio valgyt - labai patiko) > aciu > >