1 pakelis sviesto 1 indelis kondensuoto pieno 2-3 šaukštai kakavos 4-5 pakeliai sausainių (pvz. "Selga" karameliniai arba tiesiog koks nors "Gaidelis") Į ištirpintą sviestą supilu kondensuotą pieną, sudedu kakavą, suberiu susmulkintus sausainius, išmaišau, formuoju norimo dydžio tinginius, vynioju į plėvelę (galima ir į sviestinį popierių, foliją) ir dedu į šaldytuvą kol atvės. Kartais darau "pagerintą" tinginį, t.y. įdedu dar susmulkintų išmirkytų džiovintų slyvų. :) Dėl balto tinginio neįsivaizduoju, bet gal vietoj kakavos tiktų plytelė lydyto balto šokolado? "Bersek" <modestas@ford-sierra.lt_nospam> wrote in message news:hd77m0$akk$1@trimpas.omnitel.net... > pasidalinkit savo gaminamais variantais ;) > taip pat ieskau recepto kaip pasigaminti ne sokoladini (tamsu), o sviesu > tingini ( > vienoj vieso maitinimo istaigoj tego tokio valgyt - labai patiko) > aciu > >