duonkepe turiu, bet per n metu jos uzkure nebuvom - baisu, kad visas namelis nesuplesketu, nes ji maziausiai pora desimtmeciu nekurenta. Plius dumu salinimas per patalpos vidu (tarp duonkepers angos ir skyles i kamina beveik metras atvira erdve), tai jei trauka ne kokia, garantuota dumine pirkia :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hegahp$13u$1@trimpas.omnitel.net... > Geras pasiulymas - pradet kept duona! Va, tik beda tame,kad kaimo troboje, > isgrioveme duonkepi peciu, vardan erdves atsiradimo.Taigi, teks arba peciu > atstatinet arba kazkuom kitkuo uzsiiminet. > > "trigras" <trigras@gmail.com> parašė naujienų > news:heeidt$aji$1@trimpas.omnitel.net... >> 2009.11.23 15:05, Povilas rašė: >>> Tai is sito Tavo pasisakymo galima daryt prielaida, kad ta duona - musu >>> maisto paveldo pasididziavima,kuria dabar perki yra verta tiek kiek uz >>> ja praso ir rekomenduoji paragaut? As dar pavasari maciau jos pirkt ir >>> Vilniuje pseudo ukininku turgelyje Savanoriu prospekte ir tuomet ja esu >>> pirkes. Bet turiu pasakyt, kad tame pat turgelyje radau sau labiau >>> priimtio skonio duona, todel sitos veiau jau nebepirkau. >>> Matomai reiks pabandyt dar syk jos nusipirkti. >> >> Gaminys vertas tiek, už kiek jį žmonės perka. Jei jie savo duona po 5 kg >> išparduoda per pusvalandį, tai ko nepastovėjus pusdieni ir nepardavus po >> 10? Va kai pakels iki 20 ir niekas nebepirks - tada ir kainos nukris. O >> jei matai nerealius pelnus - visad gali sudaryt konkurenciją ;) >> >> O ragauti ar neragauti - tai kiekvieno asmeninis reikalas. >> >