Reik pabandyt uzkurt siltuoju metu laiku, kada galima isvedit patalpas ir pamatysi,kad veiks ten viskas puikiausiai - nera ten kam sugenda! O isivaizduoji kaip skanu tokiame peciuje ka nors istroskint? Juk drasiai galima ir picas fantastines kepti! "bzik" <bzik@bzik.bzik> parašė naujienų news:hegata$1ni$1@trimpas.omnitel.net... > duonkepe turiu, bet per n metu jos uzkure nebuvom - baisu, kad visas > namelis nesuplesketu, nes ji maziausiai pora desimtmeciu nekurenta. Plius > dumu salinimas per patalpos vidu (tarp duonkepers angos ir skyles i kamina > beveik metras atvira erdve), tai jei trauka ne kokia, garantuota dumine > pirkia :) > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hegahp$13u$1@trimpas.omnitel.net... >> Geras pasiulymas - pradet kept duona! Va, tik beda tame,kad kaimo >> troboje, >> isgrioveme duonkepi peciu, vardan erdves atsiradimo.Taigi, teks arba >> peciu >> atstatinet arba kazkuom kitkuo uzsiiminet. >> >> "trigras" <trigras@gmail.com> parašė naujienų >> news:heeidt$aji$1@trimpas.omnitel.net... >>> 2009.11.23 15:05, Povilas rašė: >>>> Tai is sito Tavo pasisakymo galima daryt prielaida, kad ta duona - musu >>>> maisto paveldo pasididziavima,kuria dabar perki yra verta tiek kiek uz >>>> ja praso ir rekomenduoji paragaut? As dar pavasari maciau jos pirkt ir >>>> Vilniuje pseudo ukininku turgelyje Savanoriu prospekte ir tuomet ja esu >>>> pirkes. Bet turiu pasakyt, kad tame pat turgelyje radau sau labiau >>>> priimtio skonio duona, todel sitos veiau jau nebepirkau. >>>> Matomai reiks pabandyt dar syk jos nusipirkti. >>> >>> Gaminys vertas tiek, už kiek jį žmonės perka. Jei jie savo duona po 5 kg >>> išparduoda per pusvalandį, tai ko nepastovėjus pusdieni ir nepardavus po >>> 10? Va kai pakels iki 20 ir niekas nebepirks - tada ir kainos nukris. O >>> jei matai nerealius pelnus - visad gali sudaryt konkurenciją ;) >>> >>> O ragauti ar neragauti - tai kiekvieno asmeninis reikalas. >>> >>