Kad butu skanu reikia pasiekti taip vadinama laimes taska, o tai pasiekiama tik suderinus riebuma, suruma ir salduma, jei bent vieno komponento per daug tada jau darosi nebeskanu. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hfr0pn$ton$1@trimpas.omnitel.net... > vat skaitau vaikuchiai as jusu diskusijas apie tuos spirguciu, grietines, > kiausiniu padazus ir galvoju...KODEL RIEBU = SKANU? > ar tai tiesiog musu buriskas pripratimas, ar kazkas cia vyksta > fiziologiskai su skonio receptoriais? > Jeigu priimsim domen, kad spirgiuose nera natrio gliukomato, kodel musu > smegenines sako kad riebaliukas GARDU!? > Zinoma, jei maistas labai liesas, ji gali buti tiesiog sausas arba > sprangus, delto jauciame diskomforta ir neskanuma, nu bet jei uzdetume > vietoj grietines kokia 0.5 proc. jogurto, kaip ir tas sausumas dingtu, bet > kazin ar pasidarytu labiau skaniau? > > :) nu vat tokia debiliska tema pasistojo.. > > P.S. Matyt labai jau tu Iganlinos blynu susuktu i triubele su kiaushu > padazhu uzsimaniau..