Ar dar ne per anksti išpilstyt? Vynuogės turėtų tik kitais metais geros būt, kažkur pavasarį - jei įskaitant paskutinį etapą... O jei dar + brandinimas, tai dar kokie metai-pora. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hg7c5b$cfb$1@trimpas.omnitel.net... > Vakar nutariau atlikti siumecio rausvuju vynuogiu vyno isrugimo testa - > ziuret ar nenuseda drumzles, kai ji supilstai i mazesnius skaidraus stiklo > butelius. Prastovejo per nakti virtuveje, kur yra gana silta ir kol kas > nuosedu nematau. Taigi, nutariau paragaut ir pamatuot stipruma su ??????? > ??????? ?? "???" . Skonis - beveik identiskas ruzavam Chanet, tik gal kiek > saldesnis, spalva - ruzavai gelsva, stiprumas - 13 vol. > > P.S.Palieku dar ji pastovet kelias paras tame buteliuke ir jei viskas bus > OK, bandysiu galutinai uzbaiginet jo rugimo procesa ir ispisltyti I > mazesnius buteliukus. Gaila, kad mazai jo pagaminau- viso labo 10-12 ltr. >