Mano vynas jau lapkricio pradzioj baige rugt ir i backas perpiltas buvo. 30l lidijos ir 50l kaberne Geras derlius siemet buvo, cukraus kaip reikalas, taigi teks nors 3 metus palaikyt :) lllll wrote: > Ar dar ne per anksti išpilstyt? Vynuogės turėtų tik kitais metais geros > būt, kažkur pavasarį - jei įskaitant paskutinį etapą... O jei dar + > brandinimas, tai dar kokie metai-pora. > > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hg7c5b$cfb$1@trimpas.omnitel.net... >> Vakar nutariau atlikti siumecio rausvuju vynuogiu vyno isrugimo testa >> - ziuret ar nenuseda drumzles, kai ji supilstai i mazesnius skaidraus >> stiklo butelius. Prastovejo per nakti virtuveje, kur yra gana silta ir >> kol kas nuosedu nematau. Taigi, nutariau paragaut ir pamatuot stipruma >> su ??????? ??????? ?? "???" . Skonis - beveik identiskas ruzavam >> Chanet, tik gal kiek saldesnis, spalva - ruzavai gelsva, stiprumas - >> 13 vol. >> >> P.S.Palieku dar ji pastovet kelias paras tame buteliuke ir jei viskas >> bus OK, bandysiu galutinai uzbaiginet jo rugimo procesa ir ispisltyti >> I mazesnius buteliukus. Gaila, kad mazai jo pagaminau- viso labo 10-12 >> ltr. >>