Tema: Re: Apie didelius bulvinius :)
Autorius: BigM
Data: 2009-12-20 09:59:52
Kaip tik ir mes penktadieni vakarienei darem.

Blynai tai kaip blynai, taciau padaza kitaip darem.

Prispirginom sudytu lasiniu, dar idejom is anksciau turetu tauku su spirgais ir i visa tai imusem kelis kiausinius. Druskos nereikejo, buvo pats tas, na ir grustu juoduju pipiru truputi. As ant silpnos kaitros is karto ismaisiau kiausinius su tryniais ir dar kiek lukterejau kol kiausiai iskeps. Zmona sake, kad maisyti nereikia - tipo imusi, palauki kol baltymas iskeps, po to baltyma gali ale suplesyt i kasnelius, o tryni "isleist".

Siaip tai visai nieko tas padazas ir blynai nesausi gaunasi valgant, o ir ivairiau, nei su kokia grietine ar varskes padazu (su pastaruoju man tai nepatinka, jau geriau tuomet su kokia obuoliene ;) )

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hgiqkf$ukg$1@trimpas.omnitel.net...
> vis vien nesupratau kaip tas padazas gaminasi 
>