Tema: Re: Apie didelius bulvinius :)
Autorius: Paulius
Data: 2009-12-20 21:41:43
bet uztat kiek riebalu, ar ne?

"BigM" <mindaugask@k-k.lt> parašė naujienų 
pranešime:hgklho$f08$1@trimpas.omnitel.net...
Kaip tik ir mes penktadieni vakarienei darem.

Blynai tai kaip blynai, taciau padaza kitaip darem.

Prispirginom sudytu lasiniu, dar idejom is anksciau turetu tauku su spirgais 
ir i visa tai imusem kelis kiausinius. Druskos nereikejo, buvo pats tas, na 
ir grustu juoduju pipiru truputi. As ant silpnos kaitros is karto ismaisiau 
kiausinius su tryniais ir dar kiek lukterejau kol kiausiai iskeps. Zmona 
sake, kad maisyti nereikia - tipo imusi, palauki kol baltymas iskeps, po to 
baltyma gali ale suplesyt i kasnelius, o tryni "isleist".

Siaip tai visai nieko tas padazas ir blynai nesausi gaunasi valgant, o ir 
ivairiau, nei su kokia grietine ar varskes padazu (su pastaruoju man tai 
nepatinka, jau geriau tuomet su kokia obuoliene ;) )

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hgiqkf$ukg$1@trimpas.omnitel.net...
> vis vien nesupratau kaip tas padazas gaminasi
>