Keptuvėje išlydytam mažam kiekyje sviesto, o paskui jau savo sultyse troškinamos šakniavaisinės daržovės: morka, salieras, pastarnokas, svogūnas ir jau bebaigiant joms išsitroškinti, dedamos kepenėlės, troškinama po keletą minučių iš abiejų pusių, sūdoma, pipirinama, sutrinama, galima dar įdėti šiek tiek sviesto. Proporcijos - pagal skonį, kas kaip labiau mėgsta, kad būtų labiau salstelėję (tuomet daugiau daržovių) ar mažiau. Taip gamintą paštetą raityte raito net tie, kam kepenėlės visai nepatinka. Kitas variantas - panašiai, tik vien su svogūnu, o prieskoniai - kvepiantys pipirai ir cinamonas. Pirmąsyk, menu, keistai nuskambėjo, bet tikrai skanu. Svarbiausia, neperkepti kepenėlių, tuomet jos gardžios, sultingos. "Baubas" <ricardas@eurofila.TRINTI.com> wrote in message news:hgo6fu$411$1@trimpas.omnitel.net... > Pasidalinkit plz. kas savo firminiais receptais kaip gaminate kepenu > pastetus ar kepenines... >