Kartais darau tokį labai greitai padaromą variantą: Vištos kepenėlės, svogūnai ir sviestas lygiom dalim (iš akies - aš grubiai imu po 200-300 g). Kepenėles į verdantį vandenį su lauro lapais, keliais pipirais ir dar kiom nors žolelėm ir kol išvirs. Supjaustyti žiedais/pusžiedžiais svogūnai apkepinami dalyje sviesto iki auksinės spalvos. Išvirtas kepenėles ir kepintus svogūnus ir visą likusį sviestą metu į "katerį", būtinai įtarkuoju muskato riešuto, druskos, jeigu yra ūpo - dar ir maltų pipirų ir viską gerai prasuku. Vualia: gautą masę sudedu į indą, jeigu norisi kad atrodytų gražiau - paviršių užpilu lydytu sviestu ir palieku viską sustengti / susistovėti. Patinka ir žmonai ir vaikams, ypač ant paskrudinto batono ir su raugintais agurkais :D (žmona greičiausiai girs bet ką valgomo, ką padarys vyras, kad tik jai mažiau gaminti reiktų :D Baubas laid this down on his screen : > Pasidalinkit plz. kas savo firminiais receptais kaip gaminate kepenu pastetus > ar kepenines...