Cia geri blynai, tik obuolius reikia pjaustyti, bent jau man taip gerokai skaniau nei tarkuota. "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:hkp3n0$i66$1@trimpas.omnitel.net... > 2010-02-08 15:11, PliuShiniS rašė: >> Sveiki Gurmanai ! >> Kadangi visi artejanti savaitgali deginsime "kanapini", tai noretusi is >> anksciau susipazinti su Jusu skaniausiais BLYNU receptais. >> >> Is anksto dekoju uz pasisakymus ir receptus. > > Iš miltų ir pieno sumaišau tešlą, truputį pasūdau. Į ją dedu per burokinę > tarką sutarkuotus obuolius. Obuolių reikia daug, turi gautis „tešluota“ > obuolių masė. Iškeptus blynus apibarstau cukrumi. > > Šeimyna šitokius kerta net ausys linksta :) > > -- > Edvinas