Taip jau sutapo, kad šaldytuve, pilve ir kišenėse švilpė vėjai. O valgyt norisi. Teko suktis su po ranka pakliuvusiais produktais ir visagalio gugle patarimais :) Taigi rizoto su salieru: Ryžiai (itališki apvalieji "Kolumbo" ryžiai iš norfos) Svogūnas Saliero šaknies šmotas Maggi vištienos buljono kubelis Aliejus Ištirpinau buljono koncentratą vandeny. Saliero šaknį supjausčiau ~0,5cm dydžio kubeliais. Svogūną susmulkinau. Keptuvėj pakaitinau aliejų, subėriau ir apkepiau salierą. Tada subėriau svogūną ir pakepiau, kad suminkštėtų. Tada bėriau ryžius ir kelias minutes kepinau su daržovėm aliejuje. Tada masę užpyliau buljonu ir viriau (vis papildydamas buljonu), kol ryžiai išvirė, o skystis susigėrė į juos. Visiškai paprasta ir skanu.