Tema: Re: Risotto con sedano (virtuvės naciams neskaityti)
Autorius: Justas
Data: 2010-02-02 18:42:54
visai nekalbant apie ingredientus, is nuotraukos matosi, kad praleidote 
pagrindini risotto reikala, jis turi plaukti o ne stoveti. t.y. dedi 
sauksta i lekste ir jis plaukia i sonus.

2010-02-02 17:36, Tomas rašė:
> 2010.02.02 17:29, Edvinas rašė:
> 
>> Aš nustojau skaityti štai šioje vietoje :)
> 
> Manau nesunku suprasti, kad vietoj buljono koncentrato iš tiesų reiktų 
> pilti tikrą sultinį ;)
> 
> Dabar beliko sulaukti pastabų, kad viskas turi būti kepama ant sviesto, 
> o ne aliejaus, kad į risotto turi būti pilamas baltas vynas ir pabaigoj 
> dar beriamas parmigiano sūris :) Bet juk buvo rašyta - virtuvės naciams 
> neskaityti ;)
> 
>