Na va, o as Prnacuzijoj kazkada maciau kepinant ant keptuves, ir pati taip visada darau, tai kazkaip niekada tokiu dideliu "sprogimu" neapturejau, nors stengiuos kaštainių pasikepint per kiekvienas Kaledas :) "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:hlgidf$8g2$1@trimpas.omnitel.net... > stiklas sveikas, fejerverkai prasidejo kai istraukiau lauk..:) Virtuve > labai fainai atrode > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.8af07da257347799.0@gmail.com... >> Orkaitės stiklas sveikas ? Kažkur inete skaičiau istoriją kad įskėlė :) >> Aš tai su virtuviniu peiliu praeinu per visus įkertant panašiai 1/3 į >> "mėsą" :) >> M> >> >>> nu vat, nusipirkau saldziuju kastonu, galvoju paragausiu..Draugai man >>> pasake kad reikia tiesiog sumesti i skarda ir pakepinti 10-15 min. >>> orkaiteje. Gavosi skanu, bet tuo paciu ir labai ekstremalu..Kodel? O gi >>> todel, kad draugai nepaminejo vienos mazytes smulkmenos, spekite kokios? >>> :) >> >> >