O tekila lietuviska ruginuke gal galima pakeisti ?? Bo tai tai tekila baisiai man nepatinka :) "e-Kerepla" <avele@droidas.ii> wrote in message news:hnd4fu$duv$1@trimpas.omnitel.net... > Hau, > > kad jau žiūriu čia taip 'lipo' liaudžiai Buffalo Wings sparniukų receptas, > tai ir aš pasidalinsiu savo, kadais labai pamėgtu Jungtinėse > Mikimauzialiando Respublikose, vištos sparniukų receptu su Tekila. > > Taigis: > Citrusiniai cypos sparniukai su Tekila neva... > > Ingridijientaij: > 2 sriubiniai shaukshtai aliejaus > grubiai kilas, nu gal kilasdushimtai cypos sparniuku ish maximos arba > turgaus > 0.5 puodelio tekilos > 0.5 puodelio apelsinu sulchiu > 0.5 puodelio laimo arba citrinu sulchiu > 6 sriubiniai shaukshtai pomidoru padazho > 3 sriubinei shaukshtai medaus > 2 arbatiniai arba kaviniai shaukshtukai tarkuotos apelsino zheveles > 2 kaviniai arba arbatiniai shaukshtukai chili proshkiu > 0.5 shaukshtuko malto arba kitaip smulkinto kmyninio kumino (aha!! chia > geras ania?!) > belenkokiu yvairiu darzhoviu (nu chia shiaip zakusonui) > melynojo ar kokio kito suriaus padazho > > Direkshionai: > Ant vidutines ugnies dideleje petelneje ykaitinti alieju. > Pakepinti cypos sparnelius taijp po 5-7 minutes ant kiekvienos puseles. > Nu tipo iki pakol grazhiai paruduos. > Tada pasideti in shonely ir ishvalyti alieju ish petelnes. > Supilti tekila, apilsinu, citrinos ar laimu sultis, pomidoru padazha, > medu, > apilsinu zhieveles, chili proshkes ir tagi ana kmynini kumina. ;] > Va taip vat viska supilta toliau smozhinti ant vidutines ugnies pakol > uzhvirs. > Tada suversti cypos sparniukus ir vel smozhinti pakol uzhvirs. > A va tada jau, sumazhinti ugni iki mazhos ir taip po biskiuka maishant > kepti tolew. > Grubiai taip apie 25 minutes kepti, arba tiesiog kol visas tas padazhas > belenkaip sutirshtes ir sparniukai pilnai ishkeps. > Patiekti su belenkokiom darzhovem ir sūriaus padazhiuku bei Alum. > > > PS > Iš anksto labai atsiprašau Spelingo ir Gramaro Nacių. ;] > >