Visiškai tesingai, galima. Bet turi būti tikras geras produktas. ;] Nu kaip čia pasakius... neturi būti perdaug aitri ir stipri. Iš labai didelės bėdos galima bandyti su Stumbro citrinine, bet iš labai didelės bėdos... "hertz" <hercas@gmail.com> wrote in message news:hne52k$bp6$1@trimpas.omnitel.net... >O tekila lietuviska ruginuke gal galima pakeisti ?? > Bo tai tai tekila baisiai man nepatinka :) > > "e-Kerepla" <avele@droidas.ii> wrote in message > news:hnd4fu$duv$1@trimpas.omnitel.net... >> Hau, >> >> kad jau žiūriu čia taip 'lipo' liaudžiai Buffalo Wings sparniukų receptas, >> tai ir aš pasidalinsiu savo, kadais labai pamėgtu Jungtinėse >> Mikimauzialiando Respublikose, vištos sparniukų receptu su Tekila. >> >> Taigis: >> Citrusiniai cypos sparniukai su Tekila neva... >> >> Ingridijientaij: >> 2 sriubiniai shaukshtai aliejaus >> grubiai kilas, nu gal kilasdushimtai cypos sparniuku ish maximos arba >> turgaus >> 0.5 puodelio tekilos >> 0.5 puodelio apelsinu sulchiu >> 0.5 puodelio laimo arba citrinu sulchiu >> 6 sriubiniai shaukshtai pomidoru padazho >> 3 sriubinei shaukshtai medaus >> 2 arbatiniai arba kaviniai shaukshtukai tarkuotos apelsino zheveles >> 2 kaviniai arba arbatiniai shaukshtukai chili proshkiu >> 0.5 shaukshtuko malto arba kitaip smulkinto kmyninio kumino (aha!! chia >> geras ania?!) >> belenkokiu yvairiu darzhoviu (nu chia shiaip zakusonui) >> melynojo ar kokio kito suriaus padazho >> >> Direkshionai: >> Ant vidutines ugnies dideleje petelneje ykaitinti alieju. >> Pakepinti cypos sparnelius taijp po 5-7 minutes ant kiekvienos puseles. >> Nu tipo iki pakol grazhiai paruduos. >> Tada pasideti in shonely ir ishvalyti alieju ish petelnes. >> Supilti tekila, apilsinu, citrinos ar laimu sultis, pomidoru padazha, >> medu, >> apilsinu zhieveles, chili proshkes ir tagi ana kmynini kumina. ;] >> Va taip vat viska supilta toliau smozhinti ant vidutines ugnies pakol >> uzhvirs. >> Tada suversti cypos sparniukus ir vel smozhinti pakol uzhvirs. >> A va tada jau, sumazhinti ugni iki mazhos ir taip po biskiuka maishant >> kepti tolew. >> Grubiai taip apie 25 minutes kepti, arba tiesiog kol visas tas padazhas >> belenkaip sutirshtes ir sparniukai pilnai ishkeps. >> Patiekti su belenkokiom darzhovem ir sūriaus padazhiuku bei Alum. >> >> >> PS >> Iš anksto labai atsiprašau Spelingo ir Gramaro Nacių. ;] >> >> >