Tema: Re: Garu puodas
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-04-14 14:53:06
Vat as irgi pagalvojau, kad kazko skanaus ten nepasigaminsi......
Kam nors skaniam pagamint reikia ugnies, aliejaus, tauku ar tai ko nors 
kito, bet ne garo :))))

2010.04.14 13:11, ALORA rašė:
> aš savo mažylei pietus kasdien jame verdu - daržoves ir
> mėsą/žuvį/krevetes. O šiaip jame gaminu viską, ką reiktų virti
> vandenyje: koldūnai, kukuliai, bulvės, kitos daržovės. Daržoves iš
> pradžių išgarinu, po to pridedu prieskonių, jei reikia. Mėsą ir žuvį
> garinu marinuotus arba su prieskoniais. Grybai gaunasi pavandeniję, mano
> galva, puodas jiems netinka. Vištienos reikia stengtis nepergarinti, nes
> gaunasi sausa. Žuviai tinka labai gerai, bet skaniau gaunasi neriebi
> balta žuvis. Bet iš esmės, kažkokio skonio stebuklo ar ypatingų receptų
> ten nėra :-) Bet tam tikrais atvejais naudoti patogiau, nei tradicinį
> puodą su vandeniu, ir maistas mažiau sutęžta, nei verdamas ir yra tipo
> sveikesnis, nei kepamas
>
> "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message
> news:hq3mrv$511$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Atsirado namie toks daigtas:
>>
>> http://www.pirkpigiau.lt/shop/catalog/namu_technika/4_hd9120_philips_steamer_hd9120_900_w.html
>>
>>
>> Gal galit pasidalint, ka skanaus galiam su situ bokstu pasigaminti?
>> Idomiausia butu zuvies, grybu, vistienos ir kiausiniu receptai.
>> Internete radau tik sita receptu nuoroda:
>>
>> http://puodas.blogspot.com/
>>
>> Pradziai neblogai, bet gal ka is savo patirties galetumet?
>>
>> Aciu!
>

-- 
MaRiUs
Kaunas