Vat as irgi pagalvojau, kad kazko skanaus ten nepasigaminsi...... Kam nors skaniam pagamint reikia ugnies, aliejaus, tauku ar tai ko nors kito, bet ne garo :)))) 2010.04.14 13:11, ALORA rašė: > aš savo mažylei pietus kasdien jame verdu - daržoves ir > mėsą/žuvį/krevetes. O šiaip jame gaminu viską, ką reiktų virti > vandenyje: koldūnai, kukuliai, bulvės, kitos daržovės. Daržoves iš > pradžių išgarinu, po to pridedu prieskonių, jei reikia. Mėsą ir žuvį > garinu marinuotus arba su prieskoniais. Grybai gaunasi pavandeniję, mano > galva, puodas jiems netinka. Vištienos reikia stengtis nepergarinti, nes > gaunasi sausa. Žuviai tinka labai gerai, bet skaniau gaunasi neriebi > balta žuvis. Bet iš esmės, kažkokio skonio stebuklo ar ypatingų receptų > ten nėra :-) Bet tam tikrais atvejais naudoti patogiau, nei tradicinį > puodą su vandeniu, ir maistas mažiau sutęžta, nei verdamas ir yra tipo > sveikesnis, nei kepamas > > "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message > news:hq3mrv$511$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Atsirado namie toks daigtas: >> >> http://www.pirkpigiau.lt/shop/catalog/namu_technika/4_hd9120_philips_steamer_hd9120_900_w.html >> >> >> Gal galit pasidalint, ka skanaus galiam su situ bokstu pasigaminti? >> Idomiausia butu zuvies, grybu, vistienos ir kiausiniu receptai. >> Internete radau tik sita receptu nuoroda: >> >> http://puodas.blogspot.com/ >> >> Pradziai neblogai, bet gal ka is savo patirties galetumet? >> >> Aciu! > -- MaRiUs Kaunas