yra ryziu indas. suberi ryzius ir uzpili vandens taip kad apsentu per du pirstus, ir verdi apie 40 min. (priklauso nuo galingumo), matysis kada isbrinks. "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> parašė naujienų news:hq4d1d$ao4$1@trimpas.omnitel.net... > o tau pavyksta su juo isvirt pvz ryzius? > > > > "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message > news:hq44da$rkb$1@trimpas.omnitel.net... >> aš savo mažylei pietus kasdien jame verdu - daržoves ir >> mėsą/žuvį/krevetes. >> O šiaip jame gaminu viską, ką reiktų virti vandenyje: koldūnai, kukuliai, >> bulvės, kitos daržovės. Daržoves iš pradžių išgarinu, po to pridedu >> prieskonių, jei reikia. Mėsą ir žuvį garinu marinuotus arba su >> prieskoniais. >> Grybai gaunasi pavandeniję, mano galva, puodas jiems netinka. Vištienos >> reikia stengtis nepergarinti, nes gaunasi sausa. Žuviai tinka labai >> gerai, >> bet skaniau gaunasi neriebi balta žuvis. Bet iš esmės, kažkokio skonio >> stebuklo ar ypatingų receptų ten nėra :-) Bet tam tikrais atvejais >> naudoti >> patogiau, nei tradicinį puodą su vandeniu, ir maistas mažiau sutęžta, nei >> verdamas ir yra tipo sveikesnis, nei kepamas >> >> "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message >> news:hq3mrv$511$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Atsirado namie toks daigtas: >>> >>> http://www.pirkpigiau.lt/shop/catalog/namu_technika/4_hd9120_philips_steamer_hd9120_900_w.html >>> >>> Gal galit pasidalint, ka skanaus galiam su situ bokstu pasigaminti? >>> Idomiausia butu zuvies, grybu, vistienos ir kiausiniu receptai. >>> Internete >>> radau tik sita receptu nuoroda: >>> >>> http://puodas.blogspot.com/ >>> >>> Pradziai neblogai, bet gal ka is savo patirties galetumet? >>> >>> Aciu! >>