po 40 min ten bus ryžių piure. Turiu ryžių virimo puodą, tai net jų rekomenduojamas vandens kiekis yra per didelis, net matuoklio nebenaudoju. Imu paprastai - po ranka pasitaikiusią stikline (tarkim 170 ml), atmeruoju pilną ryžių ir užpilu ta pačia stikline 1 + 1/3 turio vandens. Ryžiai gaunasi tokie kokie reikia. Birūs, bet sukibę po 5-7 :) (man tai idealūs ryžiai) Visas procesas nuo užvirimo iki išsijungimo ~ 12 min. > yra ryziu indas. suberi ryzius ir uzpili vandens taip kad apsentu per du > pirstus, ir verdi apie 40 min. (priklauso nuo galingumo), matysis kada > isbrinks. > > "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> parašė naujienų > news:hq4d1d$ao4$1@trimpas.omnitel.net... >> o tau pavyksta su juo isvirt pvz ryzius? >> >> >> >> "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message >> news:hq44da$rkb$1@trimpas.omnitel.net... >>> aš savo mažylei pietus kasdien jame verdu - daržoves ir >>> mėsą/žuvį/krevetes. >>> O šiaip jame gaminu viską, ką reiktų virti vandenyje: koldūnai, kukuliai, >>> bulvės, kitos daržovės. Daržoves iš pradžių išgarinu, po to pridedu >>> prieskonių, jei reikia. Mėsą ir žuvį garinu marinuotus arba su >>> prieskoniais. >>> Grybai gaunasi pavandeniję, mano galva, puodas jiems netinka. Vištienos >>> reikia stengtis nepergarinti, nes gaunasi sausa. Žuviai tinka labai gerai, >>> bet skaniau gaunasi neriebi balta žuvis. Bet iš esmės, kažkokio skonio >>> stebuklo ar ypatingų receptų ten nėra :-) Bet tam tikrais atvejais naudoti >>> patogiau, nei tradicinį puodą su vandeniu, ir maistas mažiau sutęžta, nei >>> verdamas ir yra tipo sveikesnis, nei kepamas >>> >>> "pracyvnas" <prispaminkit@gmail.com> wrote in message >>> news:hq3mrv$511$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Atsirado namie toks daigtas: >>>> >>>> http://www.pirkpigiau.lt/shop/catalog/namu_technika/4_hd9120_philips_steamer_hd9120_900_w.html >>>> >>>> Gal galit pasidalint, ka skanaus galiam su situ bokstu pasigaminti? >>>> Idomiausia butu zuvies, grybu, vistienos ir kiausiniu receptai. Internete >>>> radau tik sita receptu nuoroda: >>>> >>>> http://puodas.blogspot.com/ >>>> >>>> Pradziai neblogai, bet gal ka is savo patirties galetumet? >>>> >>>> Aciu! >>>