didesnę žuvį pradžiai reikia nudžiovinti - aprūkyti neuždengiant. "blablabla" <blablabla@bla.com> wrote in message news:hqgtda$po$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki > Pirma karta bandziau rukyti zuvi :) > Rukykla: 200l backa nupjautu virsum. per viduri perverti strypai ant ju > tinklelis. Ipyliau i dugna pjuvenu, pastaciau ant plytu, pakuriau , backa > uzdengiau maishu:). > Taigi kas gavosi :). Gavosi nedakepusi zuvis nors nuo kaulu mesa lengvai > neresi. :). Zuvis karsiukai po 500g kazkur. > Pirma blynas galima sakyti prisvilo :) > Klausimai : > Kodel zuvis gavosi shlapia ? > Kodel jautesi kartumas ? > Kokias pjuvenas reikia pilti, kiek storai, ar turi jos buti visiskai > sausos ? > Kiek karscio laikyti, kiek ilgai zuvi rukyti ? > Kaip paruoshti zuvi rukymui ? > > Aciu > >