Tema: Re: Saslyku receptai
Autorius: Budulis
Data: 2010-04-27 22:11:29
tarkim:
1,5 kg kiaulienos sprandines papjaustytos normaliais gabalais (ne 
vaikiskais).
o kaip pjaustyt - patys zinot, ne skersai skaidulu.
1kg pjaustytas svogunas stambiais ziedais.
druska... nu gal sauja (i svogunus)
pipirai juodi malti, paprikos milteliai, raudonelis zalias/dziovintas.
is skubejimo ir prieskoniai saslykams tinka, tik anie su E tipo

sprandine i bliuda, svogunus tarp delnu itrinam druska ir ant mesos.
ant visraus likusius priskonius,
ir kol kurenasi lauzas/saslykine ar kame ten kept ruosiamasi,
visa marmala kas kokia 15min perminkom.

sumaunam ant iesmu, kepam, vartom.
bent jau mes kepam iesmus suglaustus.
pries baigiant kept (pora greitu pavartymu)
nupilam/nuplaunam suriu mineraliniu vandeniu, kokiu vytautu,
ir vel ant saslykines paskutiniem porai pavartymu.

valgant/patiekiant, ant saslo BUTINA smulkintos zoles uzbarstyt - petruska, 
kalendra.

jau kokius 5 metus po siai dienai kepam taip, ir gaunasi - liuks !
jokiu marinatu blatnu nereikia, nu nebent zverienai.

nu kaunieciai is fredos Chasiu turi zinot... anas dushios zmogus, pasidalina 
ziniom...



"Riudolfas" <Rudolfas@Rudolfas.ru> wrote in message 
news:hr6pmj$cak$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> pilnas internetas yra visokiu receptu; Bet kas gal is patirties savo gali 
> atskleisti kiaulienos saslyko recepta.
> Aciu
>
> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus 
> signature database 5065 (20100427) __________
>
> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>
> http://www.eset.com
>
>
>