tarkim: 1,5 kg kiaulienos sprandines papjaustytos normaliais gabalais (ne vaikiskais). o kaip pjaustyt - patys zinot, ne skersai skaidulu. 1kg pjaustytas svogunas stambiais ziedais. druska... nu gal sauja (i svogunus) pipirai juodi malti, paprikos milteliai, raudonelis zalias/dziovintas. is skubejimo ir prieskoniai saslykams tinka, tik anie su E tipo sprandine i bliuda, svogunus tarp delnu itrinam druska ir ant mesos. ant visraus likusius priskonius, ir kol kurenasi lauzas/saslykine ar kame ten kept ruosiamasi, visa marmala kas kokia 15min perminkom. sumaunam ant iesmu, kepam, vartom. bent jau mes kepam iesmus suglaustus. pries baigiant kept (pora greitu pavartymu) nupilam/nuplaunam suriu mineraliniu vandeniu, kokiu vytautu, ir vel ant saslykines paskutiniem porai pavartymu. valgant/patiekiant, ant saslo BUTINA smulkintos zoles uzbarstyt - petruska, kalendra. jau kokius 5 metus po siai dienai kepam taip, ir gaunasi - liuks ! jokiu marinatu blatnu nereikia, nu nebent zverienai. nu kaunieciai is fredos Chasiu turi zinot... anas dushios zmogus, pasidalina ziniom... "Riudolfas" <Rudolfas@Rudolfas.ru> wrote in message news:hr6pmj$cak$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > pilnas internetas yra visokiu receptu; Bet kas gal is patirties savo gali > atskleisti kiaulienos saslyko recepta. > Aciu > > __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus > signature database 5065 (20100427) __________ > > The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. > > http://www.eset.com > > >