p.s. procesa uztrunka lygiai tiek, kiek reikia normaliai saslykine malkom iskurent. "Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message news:hr7ct1$3gj$1@trimpas.omnitel.net... > tarkim: > 1,5 kg kiaulienos sprandines papjaustytos normaliais gabalais (ne > vaikiskais). > o kaip pjaustyt - patys zinot, ne skersai skaidulu. > 1kg pjaustytas svogunas stambiais ziedais. > druska... nu gal sauja (i svogunus) > pipirai juodi malti, paprikos milteliai, raudonelis zalias/dziovintas. > is skubejimo ir prieskoniai saslykams tinka, tik anie su E tipo > > sprandine i bliuda, svogunus tarp delnu itrinam druska ir ant mesos. > ant visraus likusius priskonius, > ir kol kurenasi lauzas/saslykine ar kame ten kept ruosiamasi, > visa marmala kas kokia 15min perminkom. > > sumaunam ant iesmu, kepam, vartom. > bent jau mes kepam iesmus suglaustus. > pries baigiant kept (pora greitu pavartymu) > nupilam/nuplaunam suriu mineraliniu vandeniu, kokiu vytautu, > ir vel ant saslykines paskutiniem porai pavartymu. > > valgant/patiekiant, ant saslo BUTINA smulkintos zoles uzbarstyt - > petruska, kalendra. > > jau kokius 5 metus po siai dienai kepam taip, ir gaunasi - liuks ! > jokiu marinatu blatnu nereikia, nu nebent zverienai. > > nu kaunieciai is fredos Chasiu turi zinot... anas dushios zmogus, > pasidalina ziniom... > > > > "Riudolfas" <Rudolfas@Rudolfas.ru> wrote in message > news:hr6pmj$cak$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> pilnas internetas yra visokiu receptu; Bet kas gal is patirties savo gali >> atskleisti kiaulienos saslyko recepta. >> Aciu >> >> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus >> signature database 5065 (20100427) __________ >> >> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. >> >> http://www.eset.com >> >> >> >