Tema: Re: "Surstromingas" ar kaip ji ten - Lietuvoje
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2010-05-15 20:28:59
Nu ka ash galiu pasakyt. Baliavojom lauke. Pute toks nelabai stiprus vejas,
bet pavesine reikejo pritvirtint. Nuejom koki 20 metru i pavejine puse ir
atsidarem shita konserva. Puse hebros kur sedejo prie stalo pradejo
ziaugciot, nes tipo per mazai nuejom ir Jezus Marija kas cia per brudas.
Slabakai… Dviese sutarshem, tiesa sumoj su dviem buteliais degtines, trecias
sake silpnas ant kvapu ir pasiplove. Kai grizom i zmones, tai sake, kad
smirdame nuo visko – pardedant atidarytuvu ir baigiant ish burnos. Pirmas
kasnis tai sunkiai ejo, bet kiti tai lengvai – vizualiai labai grazi silkute
ir slysta kaip tokia aksomine – papasakot neimanoma. Toks jausmas, kad ji
ten gyva nubega. Sumoj rekomenduoju – bent jau kaip atrakcija.
"Andrius_kir" <cha@chachacha.lt> wrote in message
news:hsgl36$4b2$1@trimpas.omnitel.net...
> Jo, kazkas panasaus. Maksimose buna pirkri "Armeniska duona", tai ji tokia
> truputi storene nei lavasas ir ne toks didelis blynas, vienai porcijai
> butu pats tas paruosti.
>
> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message
> news:hsgjsd$265$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>>
>>> How to eat the sour herring
>>> The traditional way of eating sour herring is wrapped in a "thin-bread"
>>> sandwich (klämma).
>>
>> Tas klamma kiek suguglinaiu tai kazkas panashaus į lavasha? ash tai
>> galvoju pabandyt kokio nupirkt, dar sviesto persitrint su kokiom zolelem
>> ir pirmyn.
>>
>>
>
>